Loading
tv regal

Kakšen TV regal je primeren za vaš dnevni prostor?

Pri prenovi ali opremljanju povsem novega stanovanja vam veliko časa vzame tudi to, da morate hoditi naokoli po salonih ter izbirati vse potrebno pohištvo ter še nešteto drugih elementov. Na srečo dandanes lahko opremo za dom pa tudi vrt izbirate tudi kar preko spleta. Veliko lastnikov salonov s pohištvom se je namreč odločilo za postavitev spletnih prodajaln. V njih vam je na voljo prav vse. Ne nazadnje so na voljo tudi TV regali, ki za izbiro niso tako preprosti, kot je morda videti na prvi pogled.

Pri izbiri novega regala za TV je predvsem pomembno to, da ste pozorni na dimenzije oziroma velikost, materiale, ne nazadnje tudi na sam barvni odtenek oziroma barvo.

TV omarice morajo biti v prvi vrsti dovolj funkcionalne

Vsekakor je ključno tudi to, da so TV regali lepi že na prvi pogled. A v prvi vrsti je zagotovo pomembneje, da je izbrana TV omarica čim bolj funkcionalna. Najboljša izbira pa je takšno pohištvo, ki vam lahko ponudi oboje.

Paziti je treba tudi na to, da se sobni regal dobro ujema z osebnim stilom vašega doma. V salonih s pohištvom so vam na voljo omarice iz hrasta, stekla, betona, visokega sijaja, s predali, koleščki in še bi lahko naštevali. 

Poličke in omarice so še posebej dobrodošle, če imate v dnevni sobi najrazličnejše multimedijske naprave

Omenili smo že, da je dobro, da so TV regali čim bolj funkcionalni. Še posebej prav pridejo lahko poličke in omarice; še posebej v tistem dnevnem prostoru, kjer se na enem kupu nahaja veliko število multimedijskih naprav. Če vas kdo obišče, takšne naprave lahko primerno shranite in zakrijete njihovo vidnost.

Ko boste na takšen kos pohištva postavljali televizor, pa ne pozabite upoštevati še virov svetlobe. Prostor mora biti svetlobno čim bolj neobremenjen. To pa še zdaleč ne pomeni, da ne sme biti svetlobe, temveč mora biti ta čim bolj konstantna. Nikoli pa ne sme biti usmerjena v gledalca ali pa od strani.

Na sploh pa so v zadnjem času zelo priljubljeni minimalistični TV regali, ki se ponašajo s povsem preprostimi in čistimi linijami. Kljub vsemu pa se še vedno pogosto pojavljajo v povsem klasičnem slogu.