Loading
Najem katamarana

Hiter in enostaven najem plovila

Najem jadrnice je lahko zelo dobra ideja za popestritev dopusta ob morju. Pravzaprav lahko na ta način načrtujemo celotne počitnice, kar zagotavlja odlično končno izkušnjo. Seveda moramo najprej najti ustrezno plovilo, kar bo morda dokaj zahtevna naloga. Na srečo lahko hitro najdemo ponudbo različnih ponudnikov, če se obrnemo na večje agencije, ki delujejo kot posrednik pri iskanju opcij za najem plovil. Te rešitve so lahko presenetljivo hitre in enostavne, pa tudi cene niso posebej visoke, sploh za najem jadrnice. Slovenija ima sicer kratko obalo, a že tu lahko najdemo dobre ponudbe za najem, še več možnosti seveda odpira Hrvaška. Agencije združujejo ponudbo iz obeh držav na enem mestu.

Ponudba agencij za najem plovil

V ponudbi večjih agencij najdemo zelo širok nabor možnosti. Medtem ko za najem jadrnice Slovenija ne odpira širokega spektra možnosti, je še manj izbire med drugimi plovili. Prednost agencije je torej v tem, da lahko brskamo po tujih ponudnikih in različnih vrstah plovil. Na voljo je recimo najem katamarana, ki je dokaj priljubljena opcija, lahko pa se odločimo tudi za motorni čoln ali jahto. 

Na enem mestu imamo dober pregled nad tem, kaj ponujata za najem jadrnice Slovenija in Hrvaška, to ponudbo pa lahko postavimo ob bok drugim možnostim oziroma plovilom. Tako hitro in enostavno najdemo pravo plovilo, na katerem bomo lahko kar najbolje izkoristili svoj dopust.

Posebno prednost pa imajo agencije še s tem, da vse postopke za najem močno poenostavijo. Največ dela bo pravzaprav z izbiro plovila. Ko se recimo odločimo za najem katamarana in izberemo ustrezno plovilo, lahko vse uredimo kar preko spleta. Vnaprej so jasni stroški, na daljavo lahko uredimo tudi dokumentacijo. Najem katamarana bo povsem enostaven, tako da ob prevzemu plovila na koncu ne bo kakšnih posebnih komplikacij, predvsem pa ne kakšnih nepredvidenih stroškov.