Loading
Servis kmetijske mehanizacije

Servis kmetijske mehanizacije najdete tudi na Gorenjskem

Ste že kdaj naleteli na kupca težke mehanizacije, ki ga je najprej zanimalo, kako redno ste na delovnem stroju opravljali servis? To je zagotovo eden od pomembnih pogojev, če želite delovni stroj prodati. A kako najti servis kmetijske mehanizacije z odlično opravljenimi storitvami in strokovno usposobljenim kadrom? Najenostavnejši način je poiskati priporočila uporabnikov kmetijskih strojev in se pri njih pozanimati o odlikah posameznega servisa. Zaupanja vredni servisi imajo pooblaščene serviserje s certifikati, kar pomeni, da se strokovni kader redno udeležuje izobraževanj in strokovnih izpopolnjevanj. 

Če želite, da bodo vaši delovni stroji optimalno delovali in imeli dolgo življenjsko dobo, potem poskrbite za reden pregled vašega stroja, še posebno v predsezonskem obdobju Zavedati se morate, da z rednim vzdrževanjem kmetijske mehanizacije in ostale opreme, lahko stroške popravil znižate tudi do 25%. Le popolnoma opremljeni servis kmetijske mehanizacije zagotavlja odlično opravljene storitve, s hitrimi odzivnimi roki in konkurenčnimi cenami.

Servis traktorjev pri pooblaščenem serviserju je hiter in kvaliteten

Zaradi narave dela in stalnih obremenitev na terenu je servis traktorjev najpogostejše opravilo težke mehanizacije. Številni izkušeni in spretni mehaniki dobro vedo, da je potrebno v popravilo ali redni servisni pregled vložiti precej truda in natančnosti, če želijo, da se vozniki traktorja ne vrnejo z reklamacijo. Marsikateri šofer se sicer popravila loti kar sam, ker je prepričan, da bo zadevi kos, drugi pa delo raje zaupajo strokovno usposobljenemu serviserju, saj se zavedajo, da bo servis opravljen hitreje in kvalitetnejše.

Odločitev, komu prepustiti popravilo traktorja marsikoga spravlja v obup. Redna izobraževanja in dopolnjevanja teoretičnih in praktičnih znanj serviserjev pa dajejo prednost številnim podjetjem, še posebno zato, ker so današnji kmetijski stroji in pripomočki tesno povezani z elektroniko. Dober servis traktorjev torej odlikujejo hitri odzivni roki, odlično opravljene storitve po konkurenčnih cenah ne glede na to, ali je storitev opravljena v delavnici ali na terenu širom po Sloveniji.