Loading
Zaščitna stekla za telefon 1

Zaščitna stekla za telefon v primerjavi z zaščitno glazuro

Svojo mobilno napravo lahko učinkovito zaščitite s pomočjo zaščitnega stekla ali pa zaščitne glazure. Obe vrsti zaščite ponujata kar nekaj prednosti, seveda pa obstajajo tudi slabosti.

Zaščitna stekla za telefon so izjemno trdna in odlično odporna tudi na večje praske oziroma padce. Še posebej kakovostno je kaljeno steklo, ki je v primerjavi z navadnim steklom tudi do šestkrat trše. Lahko rečemo, da zaščitno steklo v primerjavi z zaščitno glazuro ponuja veliko večjo varnost oziroma zaščito. Po drugi strani pa je v primerjavi z glazuro veliko opaznejše in debelejše.

Zaščitna glazura je v primerjavi z zaščitnim steklom skoraj nevidna

Zaščitna stekla za telefon so torej odlična rešitev za popolno zaščito vaše mobilne naprave. Za vse tiste, ki vas moti debelina in prevelika opaznost zaščitnega stekla, pa je bolje, da izberete zaščitno glazuro.

Popravilo Iphone pri pooblaščenem ponudniku servisnih storitev

Za popravilo mobilne naprave se je dobro odločiti tudi v primeru, če naprava sicer deluje in je samo malo poškodovana. Na dolgi rok se vam bo namreč prej ko slej zgodilo, da bo servis oziroma popravilo nujno. Iphone mobilni telefoni so pri nas in tudi drugje po svetu zagotovo med najbolj priljubljenimi. Posledično je popravilo Iphone pogosto iskana storitev, ki vam je na voljo pri pooblaščenih ponudnikih servisnih storitev.

Popravilo Iphone lahko vključuje številne storitve, na primer popravilo zaslona, zamenjava baterije. Pomembno je, da ponudnik popravila oziroma servisa Iphone pri svojem delu uporablja originalne dele ter najbolj precizno opremo. S tem vam zagotovijo, da bo na primer zaslon telefona po popravilu deloval kot nov.

Zamenjava baterije pri Iphone telefonu

Popravilo Iphone telefona je pogosto vezano tudi na zamenjavo baterije. Stroški zamenjave baterije so predvsem odvisni od modela telefona Iphone, ne nazadnje pa tudi od tega, ali nastalo težavo krije garancija oziroma zakon o varstvu potrošnikov.