Loading
Fiksni zobni aparat

Trajne rešitve za čudovite zobe

Če želimo za svoje zobe kar najbolje poskrbeti, se lahko poslužimo nekaterih storitev, ki imajo trajen rezultat. To je običajno najboljša rešitev, saj pričakujemo dolgoročno zadovoljstvo, tudi če gre za kakšne zahtevnejše posege. Seveda pa moramo izbrati prave storitve, ki jih lahko dobimo le pri zanesljivih in izkušenih zobozdravnikih.

Zobni aparati

En primer so zobni aparati, ki so zelo priljubljeni, saj ponujajo odličen rezultat. Najbolje se obnese fiksni zobni aparat, ki ga običajno uporabimo za hitro in učinkovito poravnavo nepravilno izraslega zobovja. Fiksni zobni aparat lahko zelo dobro popravi tudi večje nepravilnosti, tako da lahko pričakujemo odličen končni rezultat. Seveda pa imamo pri ortodontih na voljo še drugo ponudbo, ki jo lahko izkoristimo, če želimo doseči kar najboljši učinek pri skrbi za svoje zobe. Fiksni zobni aparat lahko nadomestimo s snemnim, ortodont pa lahko pripravi tudi druge rešitve, odvisno seveda od situacije. Splača se za pravo rešitev izbrati ortodonta, ki je dobro pripravljen na raznovrstne izzive. Tako smo lahko prepričani, da bomo dobili pravo rešitev glede na svoje potrebe.

Zobni vsadki

Če iščemo zanesljive in trajne rešitve, so zelo uporabni tudi zobni implantati oziroma vsadki. Ti se uporabljajo v primeru, da želimo nadomestiti izpadle oziroma manjkajoče zobe, včasih pa tudi za poškodovane zobe. Zobni implantati se vgradijo na čeljust, nato pa nanje namestimo ustrezne protetične nadomestke, ki povrnejo funkcionalnost in izgled zobovja. Kakovostni zobni implantati lahko svoje delo brezhibno opravljajo dolga leta, pravzaprav lahko pričakujemo popolno zadovoljstvo do konca življenja. Nekateri implantati so sicer narejeni za drugačne namene, a ravno zato je to zelo vsestranska rešitev, ki ponuja trajne rezultate pri zahtevnejših zobozdravniških posegih.

Na voljo imamo tudi druge opcije, če seveda izberemo zanesljivega in izkušenega zobozdravnika, ki lahko ponudi te rešitve. Gotovo pa bo možno najti pravo rešitev za praktično vsak primer, tudi za močno poškodovano zobovje ali manjkajoče zobe.