Loading
zložljiv invalidski voziček

Zložljiv invalidski voziček ponuja visoko mobilnost in neodvisnost

Invalidnosti se nekateri težko prilagodijo, še posebej, če jih je doletela iznenada. A če invalidnim osebam stojimo ob strani, je situacija lahko veliko lažja. Pomembno je, da jim ponudimo vso potrebno opremo, ki jim lahko v veliki meri olajša življenje. Invalidski voziček je vsekakor obvezna oprema. A še preden si ga izposodite ali kupite novega ali rabljenega, preglejte možnosti, ki obstajajo na trgu.

Odlična izbira je na primer zložljiv invalidski voziček, saj ponuja visoko mobilnost in neodvisnost. Poleg tega je za voziček za invalidne osebe pomembno tudi to, da je lahek in kompakten. Preveriti je treba, ali je sprednji del vozička dovolj tog, da daje trdnost in učinkovite vozne lastnosti.

Tehnični podatki invalidskega vozička

Med vsemi invalidskimi vozički je zložljiv invalidski voziček zagotovo najbolj priročna vrsta. Pred nakupom je potrebno preveriti nekatere tehnične lastnosti, kot so na prime širina, kot okvirja, radij obračanja, maksimalna teža uporabnika, višina hrbtnega naslona, teža brez pogonskih koles.

Invalidski električni skuter po dostopni ceni

Zagotovo se vam je dobro zdelo, ko ste zagledali invalidno osebo, ki se je sproščeno vozila v skuterju, ki je prilagojen posebej zanjo. Še dobro, da imajo invalidi v današnjem času takšne možnosti, saj je njihovo življenje pa tudi počutje lahko veliko prijetnejše.

Znano pa je, da invalidski električni skuter lahko doseže kar precejšnjo ceno. Ravno zato si nekateri takšne naprave ne zmorejo privoščiti oziroma si raje poskusijo poiskati rabljeno invalidsko opremo, ki je veliko cenejša, a morda zato nič manj kakovostna.

Na spletu vam je na voljo prodajalna z invalidsko opremo. Ponudnik prisega na odlično razmerje med kakovostjo in ceno električnih skuterjev za invalide ter drugih pripomočkov. Vse izdelke si lahko ogledate v spletni galeriji, za dodatno pomoč pa vam je ponudnik na voljo na spletnem naslovu, lahko pa ga pokličete tudi po telefonu. Kakovosten in ugoden invalidski električni skuter si torej lahko s pomočjo svetovanja naročite kar po spletu.