Loading
Vzajemna nezgodno zavarovanje

Vzajemna nezgodno zavarovanje

Vzajemna nezgodno zavarovanje je odlična izbira in rešitev, če ne želite imeti nezaželjenih in nepričakovanih visokih stroškov, ki nastanejo ob nezgodah in nesrečah. Vzajemna nezgodno zavarovanje vam ob sklenitvi pogodbe nudi veliko ugodnosti tako za vas in vašo družino. Nezgodno se lahko zavarujete, ko ste dopolnili 18 let. Zavarovanje  oziroma sklenitev le tega pa je omejena do 65 leta starosti.

Vzajemna nezgodno zavarovanje vam nudi veliko različnih ugodnosti tako za vas in vašo družino. Na voljo vam je tudi nezgodna mesečna renta za 10 let, ki vam v primeru invalidnosti izplača več kot 50% sredstev, upravičeni ste do kritja medicinskih pripomočkov, kar pomeni da v primeru trajne invalidnosti si z medicinskimi pripomočki omogočite kakovostno življenje. Ob sklenitvi paketa in pogodbe prejmete uporabno darilo tako za vas kot za vašo celotno družino.

Ob veliki in široki ponudbi različnih zavarovalnih paketov, je najbolje da se o primerni izbiri paketa posvetujete z zavarovalnim agentom, ki vam bo z veseljem pomagal in najbolje svetoval. 

Dodatno zdravstveno zavarovanje

Dodatno zdravstveno zavarovanje, si lahko uredite na kateri koli izbrani zavarovalnici. Sklenitev pogodbe lahko sklenete preko telefona, spleta ali pa kar osebno. 

Ko boste sklenili pogodbo o dodatnem zdravstvenem zavarovanju vam bo to veljalo eno leto z trimesečnim odpovednim rokom. Če se boste strinjali z podaljševanjem pogodbe, se bo ta avtomatsko podaljševala vsako leto, dokler si vi ne boste premislili in se odločili za prekinitev.

Odločite se lahko tudi za mirovanje dodatnega zdravstvenega zavarovanja. To je možno urediti za določen čas preko posebnega obrazca namenjenega temu. Polico lahko daste v mirovanje v primeru, da želite ponovno študirati, boste dlje časa živeli v tujin ali pa še niste dopolnili 26 let. Vendar pa morate biti pozorni na to, da v času mirovanja zdravstvene police nimate kritih vseh zdravniških storitev, zdravil, medicinskih pripomočkov in pregledov. Tako boste morali storitve plačati sami. 

Dodatno zdravstveno zavarovanje je v današnjem času skoraj že nujno za vsakega posameznika, ki se želi izogniti visokim stroškom zdravstvenih storitev.