Loading
Klima za avtodom,.

Klima za avtodom

Klima za avtodom bo  vaše vozilo po željah ali ohladila v vročih poletnih dneh ali pa ogrela, če se boste za potovanje odločili pozimi in tako pričarala občutek domačnosti in udobja. 

Pomembno je, da je strešna klima za avtodom redno pregledana in servisirana, tako kot vozilo. V nasprotnem primeru strešna klima za avtodom nebo delovala pravilno in bo možno zaznavati neprijetne vonjave. Če se klima za avtodom neredno in nekvalitetno servisira, potem lahko pride do težav in same okvare. Razvijate in razmnoževati se začnejo tudi škodljive plesni in bakterije, ki čez čas lahko škodujejo vašemu zdravju, zadrževanje pa v tistem prostoru ni več primerno. 

Klima za avtodom ima veliko različnih in uporabnih funkcij, ki med potovanjem z avtodomom pridejo še kako prav. Upravlja se lahko preko Wi-fija, upravlja se lahko tudi ročno ali daljinsko, ima tiho delovanje, zapiralne izhode zraka, zaščito kompresorja in delovno temperaturo od 2 do 43 stopinj celzija.

Klima za avtodom se po večini primerov namesti na  mesto, kjer se nahaja strešno okno. Če taka namestitev ni možna, potem se usposobljen strokovnjak seveda s posvetom lastnika avtodoma odloči, kam se bo klima za avtodom namestila.

Eberspacher

Eberspacher je zagotovo ime, ki je znano po svoji dolgoletni tradicij, predvsem pa svoji vrhunski kakovosti in inovativnosti. Podjetje Eberspacher je bilo ustanovljeno leta  1865, ustvaril pa ga je kleparski mojster Jakob Eberspacher. Rojstvo in zgodnejši razvoj podjetja Eeberspacher je bilo v Nemčiji, v mestecu Esslingen am Neckar.

Izdelki podjetja Eberspacher  so narejeni tako, da izpolnjujejo stroge predpise glede emisijskih predpisov. Za varstvo okolja poskrbijo tudi z predgrelci, kar pomeni dodatno ogrevanje. Tako toplota izmučenega motorja okolju ni več škodljiva. Eberspacher strmi k temu, da je onesnaževanje že tako preveč umazanega zraka okolja čim bolj prijazna in varna, tako za ljudi, okolico in živali.

Zaradi dobre razširjenosti skrbijo, da je zastopan celotni trg.