Loading
zibelka_

Zibelka za vašega malčka

Zibelka je nepogrešljiva izbira za vašega malčka in za vas. Obstaja več vrst in oblik. V današnjem času je zibelka zelo priljubljena in pogosta izbira pri nakupu opreme za dojenčka. Najboljša izbira je ovalna ali okrogla oblika. 

Zibelka okrogle ali ovalne oblike nudi 360-stopinjski pogled na vašega malčka, kar vam omogoča varnost in pregled nad tem kaj vaš malček počne. Dokazano je, da oblika te vrste otrokom omogoča hitrejše in lažje razvijanje, saj ga ne omejuje pri gibanju, ko se nahaja v zibelki. 

Zibelka ima lahko dodane  funkcionalne elemente, ki bodo vašega otroka animirale in mu pomagale pri razvoju. Pomembno, je tudi da jo opremite, tako da bo vašemu malčku prijetno in toplo. V njo lahko namestite odejice, in njegovo najljubšo igračko. 

Zibelka ovalne ali okrogle oblike, je izredno varna saj ni ostrih robov, vašemu otroku pa daje občutek sigurnosti in domačnosti, saj dobi občutek, kot da je v trebuhu z svojo mamico.  Pri nakupu je boljše, da se odločite za malo večjo dimenzijo, saj vam  jo tako nebo potrebno vsako leto menjavati in boste prihranili svoj čas in denar. 

Vozički za dvojčke – kako izbrati najboljšega

Vozički za dvojčke znajo povzročati, kar veliko preglavic pri nakupu, če se dobro ne informirate in pozanimate pred nakupom. Pomembno je, da je funkcionalen in varen. Vozički za dvojčke so lahko zaporedni ali pa vzporedni. Odvisno je, kaj je vam lažje oziroma kakšen pogled na dogajanje v vozičku je vam enostavnejši. 

Večina staršev, ki imajo dvojčke se odločijo za zaporedni voziček, saj je ožji kar omogoča lažje vstopanje skozi vrata, dvigala in ostale prostore. Vozički za dvojčke so v različnih barvah, velikostih in oblikah. Tako bodo vaši malčki vedno moderni. Izberite voziček, ki je lažji in funkcionalen, saj boste z njim lahko odšli na sprehode ali pa razna potovanja. Vozički za dvojčke morajo biti tudi primerne velikosti, tako da bosta vaša malčka lahko enostavno in udobno počivala v njem .