Loading
Baterijski vijačnik

Baterijski vijačnik za brezžično delovanje

Baterijski vijačnik je pripomoček, ki ga z veseljem uporablja vsakdo. Namenjen je vsem, ki si želijo hitreje opravljati svoje delo. Če se na primer lotimo sestavljanja večjega večjega elementa, nam bo ročno navijanje vijakov vzelo ogromno časa, pri baterijskemu vijačnika pa je navijanje opravljeno v izredno hitrem času. Vsak akumulatorski vijačnik ima več nastavkov, kar uporabniku omogoča prilagoditev naprave za trenutno delo. 

Baterijski vijačnik ima na ročaju nameščeno posebno stikalo s katerim boste zlahka menjavali smer vrtenja, kar pomeni, da boste vijak hitro privili in po potrebi tudi odvili. Najboljši kompleti uporabniku nudijo več kot 80 nastavkov, ki so izredno priročni in se lahko uporabijo pri izredno velikih in tudi izredno majhnih vijakih. 

Baterijski vijačnik odlikuje odlična Li-on baterija, ki omogoča dolgotrajno uporabo naprave in se ne izrabi po nekaj urah. Vsak vijačnik ima vgrajeno tudi posebno lučko, ki nam omogoča dostop svetlobe v temnejših mestih dela. Tui teža baterijskega vijačnika je prilagojena enostavni uporabi in lahkemu rokovanju, tako da nam nikoli ne bo povzročala težav. 

Akumulatorski kotni brusilnik ima izjemno hladilno sposobnost

Akumulatorski kotni brusilnik ima ogromno odličnih lastnosti, zaradi katerih je vsestransko uporaben. Za delo z kotnim brusilnikom bomo uporabljali brusilno ploščo, ki ima premer 125 milimetrov in je idealna tudi za delo na manjših površinah. Pomembno je vedeti, da ima omenjeni kotni brusilnik samodejno prilagajanje števila vrtljajev, kar pripomore k boljšemu, bolj učinkovitemu in bolj natančnemu delu. 

Akumulatorski kotni brusilnik se lahko samodejno hladi, kar pomeni, da se nam ne bo nikoli pregreval zardi preobremenjenosti. Lahko ga bomo uporabljali tudi več ur zaporedno in se pri tem ne bo uničila ali pokvaril. 

Akumulatorski kotni brusilnik je izdelan tako, da ima odlično zaščito pred prahom ter vodo, kar pomeni, da ga lahko uporabljamo tudi v slabih razmerah, v katerih se bo zagotovo dobro odnesel.