Loading
Stihl MS 462

Pestra ponudba motornih žag Stihl

Znamka Stihl je zelo dobro poznana tistim, ki se pogosto ukvarjajo z gozdarskimi opravili, bodisi v okviru opravljanja svoje dejavnosti bodisi doma pri vzdrževanju okolice. V vsakem primeru potrebujemo kakovostno motorno žago, s katero lahko opravimo zahtevno delo. Znamka Stihl s svojimi odlikami že takoj zbuja zaupanje, to pa upraviči z odlično uporabniško izkušnjo. Nekateri modeli v pesti ponudbi še posebej izstopajo, saj združujejo posrečeno kombinacijo odločilnih prednosti. 

V srednjem cenovnem razredu si posebne omembe gotovo zasluži model Stihl MS 261, ki je primeren za praktično vse namene. Ta žaga je priljubljena tudi med nekoliko manj zahtevnimi uporabniki, ki pri izbiri opreme ne želijo sklepati nikakršnih kompromisov. Stihl MS 261 se odlično znajde tako v gozdu kot v domačem okolju, vedno pa omogoča brezhibno izvajanje vseh zastavljenih nalog. S to opremo lahko brez težav podiramo manjša drevesa, režemo veje, lotimo se tudi grmovja in drugih nadležnih vsiljivcev. Hkrati je žaga dovolj lahka in okretna, da jo lahko uporabimo pri raznih domačih opravilih, recimo oblikovanju lesenih elementov ali pripravi drv. Z ugodnim razmerjem med ceno in kakovostjo je Stihl MS 261 gotovo mamljiva izbira za širok spekter kupcev.

Stihl MS 462 se uvršča v nekoliko višji zmogljivostni razred in cilja predvsem na profesionalne uporabnike. Vseeno pa s svojimi edinstvenimi odlikami prepriča tudi tiste kupce, ki sicer ne potrebujejo posebne zmogljivosti, cenijo pa druge prednosti. Stihl MS 462 se recimo ponaša z izjemnim razmerjem med težo in zmogljivostjo, kar pomeni, da je med najbolj okretnimi in udobnimi žagami v svojem zmogljivostnem razredu. Pri uporabi ustvari zelo prijetno izkušnjo in močno olajša raznovrstno delo. Do izraza pridejo tudi druge inovacije te blagovne znamke – Stihl MS 462 ima zelo učinkovit motor, ki deluje tiho in varčno, hkrati pa ponuja vso potrebno zmogljivost za zahtevno delo v gozdu.