Loading
gotovi parke

Med najbolj priljubljeni vrstami parketa

Parketi niso nova talna obloga. Saj se že skozi stoletja izkazujejo kot odlična talna obloga. Parket, talna obloga je primerna za mnoga področja uporabe, naj si bo to v stanovanjskih prostorih ali drugih objektih. Parket z edinstveno lepoto, estetski videz in njegova toplota navdušuje vse več ljudi. Parket pa s svojo starostjo pa samo pridobiva na atraktivnosti in lepoti.

Gotovi parket je postal trend. Gotovi parket rešuje težave povezano z talno oblogo in tudi izvedba polaganja je krajša. Gotovi parket predstavlja vrhunsko kakovost površinske obdelave. Nudi tudi možnost polaganja na klik. To poteka tako, da se utor zaskoči v pero brez lepljenja.

Gotovi parket je zaradi svoje večplastne zgradbe in elastičnosti površinske obdelave najbolj primeren parket za uporabo pri polaganju na tla s talnim gretjem.

Gotovi parket je lahko dvoslojni ali celo troslojni.

Gotovi parket lahko uporabimo za športna tla, letvice, kuhinje, sobe v stanovanjskem objektu, pisarne in še bi lahko naštevali. 

Klasična ali drsna notranja vrata 

Uporabnik se lahko odloči za več modelov drsnih notranjih vrat. Modeli drsnih notranjih vrat so

  • Drsna notranja vrata brez kasete, izvedba s pomočjo konzole
  • Drsna notranja vrata s kaseto
  • Drsna notranja vrata brez konzole in kasete
  • Steklena drsna vrata

Notranja vrata s polnilom, notranja vrata s steklom in notranja steklena vrata so modeli med katerimi lahko izbiramo.

Notranja vrata lahko opremite z navadnimi ali skritimi nasadili in magnetno ključavnico. Vrata lahko opremite tudi z okrasnimi elementi, različnimi vzorci na steklu in različnimi vrstami lesa. Lesena notranja vrata dajo domu domačnost in toplino.

Drsna notranja steklena vrata lahko kupite v matiranem steklu, prozornem steklu, kombiniranem prozornem steklom z mat efektom z različnimi vzorci in silhuetami.

Preden pa se notranja vrata vgradijo mora delavec izmeriti mere odprtine za vrata, ne glede na to ali je novo ali staro gradnja.