Loading

Drsna steklena vrata se odlično obnesejo za različne prostore

Če bi primerjali drsna steklena vrata s klasičnimi krilnimi vrati, bi lahko hitro prišli do zaključka, da so drsna vrata za nekatere domove oziroma stanovanja veliko primernejša. Tudi sicer se vse več lastnikov oziroma uporabnikov domov in drugih objektov odloča za nameščanje drsnega pohištva. 

Drsna steklena vrata so izjemno funkcionalna, ne nazadnje pa so tudi zelo velik estetski doprinos za prostor oziroma objekt. Primerna so za vse vrste prostorov. 

Drsna steklena vrata se tiho zapirajo in odpirajo, pri uporabi pa ne zahtevajo dodatnega prostora. Ravno to omogoča, da lahko v njihovi neposredni bližini postavite različne kose pohištva, ki jih pri uporabi klasičnih krilnih vrat zagotovo ne bi mogli. 

Drsna steklena vrata so zlasti dobrodošla za manjše prostore, dobrodošla so za domove, kjer prebivajo gibalno ovirane osebe. Sicer pa so drsna vrata lahko narejena tudi iz drugih vrst materialov. Kupci se najpogosteje odločajo za lesena drsna vrata. 

Pametna vrata na prstni dotik  

Pametni domovi so tudi pri nas vse bolj pogost pojav. Ta pogosto vključujejo tudi pametna vrata, ki omogočajo vstop na prstni dotik. Pri tem vam torej ne bo treba stalno skrbeti za ključe. Sicer pa takšna vrsta vrat veliko bolje spominja na steno kot pa na vrata. 

Pametna vrata so izjemno moderen doprinos za vaš dom. Zanja se odločajo zlasti lastniki oziroma uporabniki pametnih domov, saj se vrata lepo ujamejo s preostalimi elementi in kosi pohištva ter s pametnim sistemom na sploh. 

Pri nas je kar nekaj prodajnih mest, kjer si lahko naročite oziroma kupite pametna vrata svetovno uveljavljenih proizvajalcev. Ponudba vam je na voljo tudi na spletu, kjer si lahko od doma ogledate vse vrste pametnih vrat, pri tem pa sproti dobivate odlične ideje za svoj dom. 

Z uporabo pametnih vrat si boste omogočili največjo mero funkcionalnosti in ne nazadnje tudi izjemno velik estetski doprinos.