Loading
steklena predelna stena

Steklena predelna stena za optično večji prostor

Steklena predelna stena se dobro obnese v marsikaterem objektu, še zlasti pa v skupnih pisarniških prostorih. Morda imate tudi v svojem domu kakšen večji prostor, ki ga želite primerno razdeliti na več segmentov oziroma delov. Tudi v tem primeru je odlična rešitev predelna stena iz stekla, saj vam zagotavlja številne prednosti. 

Steklena predelna stena vam v prvi vrsti omogoča optično večji prostor, kar je izjemno pomembno. Poleg tega v prostor vnaša več svetlobe in je na prvi pogled zelo moderen element v prostoru. 

Steklena predelna stena je lahko narejena iz več vrst stekla. To je zlasti odvisno od vaše izbire. Prodajalec vam bo ponudil možnosti, vi pa se boste na podlagi svojih želja, potreb in ne nazadnje tudi finančnih zmožnosti odločili za najprimernejšo. 

Dobrega in cenovno dostopnega proizvajalca steklene predelne stene za vaš dom si lahko najdete kar na spletu. 

Steklene drsne stene so le ena od možnosti sten iz stekla 

Steklene drsne stene so med vsemi vrstami sten iz stekla med najbolj priljubljenimi, saj so za uporabo zelo praktične. Po drugi strani pa se naročniki sten po meri odločajo tudi za fiksne različice steklenih sten. Sami morate presoditi, kaj je za vas ustreznejše in uporabnejše. 

Steklene drsne stene so praviloma narejena iz visokokakovostnega stekla, ki ima zelo dobre lastnosti. Ena od večjih je na primer izjemno velika odpornost tudi na največje možne stene. 

Sicer pa so steklene drsne stene izjemno dobrodošle v poslovnih prostorih, v skupnih pisarnah in ne nazadnje tudi v trgovskih centrih in gostilniških lokalih. 

Steklene drsne in fiksne stene pa so še toliko privlačnejše, če je steklo obarvano ali če na njihovo površino nameščate razne vzorce in motive, ki se dobro skladajo s samim prostorom, drugimi elementi in ne nazadnje tudi kosi pohištva. Različne stene iz stekla so vam na voljo tudi na spletu.