Loading
Salamander okna

Salamander okna se odlikujejo po svojih patentiranih profilih

Kakovostna okna so postala pomemben dejavnik energijske učinkovitosti vsakega doma, zato je njihova prava izbira toliko bolj pomembna. Skozi stekleno površino se lahko izgubi ogromno toplote, če okna niso primerno izbrana, stroški ogrevanja pa so zato toliko večji. Danes imamo na trgu na izbiro lesena in PVC okna, pri čemer veljajo Salamander okna ena od najbolj priznanih in kakovostnih PVC oken pri nas.

Salamander okna so okna priznanega nemškega proizvajalca, ki se odlikujejo po svojem inovativnem sistemu profilov, ki odlično tesnijo. Tovrstni profili so kompatibilni z različnimi steklenimi ploščami, ki skupaj nudijo odlično toplotno izolacijo vašega doma. Salamander okna so znana po patentirani zasnovi profilov, ki zagotavljajo visoko termično stabilnost in optimalno drenažo, zaradi česar bo bivanje v vašem domu prijetno tako pozimi kot tudi poleti. Tovrstna okna so zagotovilo za vaše dolgoročno zadovoljstvo, saj se ponašajo tudi s čudovitim dizajnom in eleganco.

Strešniki za vse okuse

Izbira nove strešne kritine je izjemno pomembna odločitev, ko želite zamenjati obstoječo kritino ali pa iščete najbolj primerno rešitev za vaš novi dom. Zavedati se morate, da vam bo le kakovostna strešna kritina primerno in dolgo služila, pri čemer je izbira strešnikov najbolj pomembna. Strešniki so izdelani iz različnih materialov, njihova izbira pa je v največji meri odvisna od naklona strehe in geografskih značilnosti okolja.

Na trgu boste zasledili betonske in glinene strešnike, zelo priljubljena pa je tudi kovinska, bitumenska in vlakno cementna kritina. Pri izbiri je potrebno upoštevati dejstvo, da so betonski in glineni strešniki namenjeni večjemu naklonu streh, preostale vrste kritine pa so primerne tudi za manjše naklone. Ker pa je streha danes tudi pomemben lepotni dodatek vašemu domu, so vam na voljo strešniki v različnih barvah in tudi oblikah. Tako lahko izbirate med okroglimi, ravnimi, šestkotnimi in ovalnimi oblikami strešnikov, ki bodo zadovoljile prav vse okuse.