Loading
Tampotisk

Tiskanje z brezhibnimi podrobnostmi

Pri tiskanju smo pogosto dokaj zahtevni, četudi se to na prvi pogled ne pokaže vedno. Morda se zapičimo le v kakšne posamezne detajle ali pa kakšne pomanjkljivosti opazimo šele tedaj, ko je gradivo že pripravljeno. Da ne bi obžalovali svojih odločitev in zapravljali denarja po nepotrebnem, se moramo že pravočasno odločiti za pravo tehniko tiska, predvsem pa za izkušenega profesionalnega tiskarja, ki bo znal pripraviti pravo rešitev glede na specifične želje in potrebe. Na ta način je možno brezhibno natisniti tudi najmanjše detajle.

Katera je najboljša tehnika za tiskanje manjših detajlov? Priljubljena izbira je predvsem tampotisk, ki se uporablja prav za tiskanje na kakšne drobne predmete. Ta tehnika ima sicer tudi druge prepričljive prednosti, predvsem to, da se odlično prilagodi različnim površinam. Tampotisk namreč pri tiskanju motive odtisne preko mehke pene, ki omogoča tiskanje tudi na kakšne drobne in bolj občutljive materiale. Predvsem je pomembno to, da na ta način dosežemo odličen učinek pri tiskanju na USB ključke, vžigalnike in podobne majhne predmete. V tem oziru je tampotisk gotovo najboljša izbira za takšne projekte.

Hkrati pa imamo s takšnimi in drugačnimi detajli opravka tudi pri tiskanju na večje dimenzije in pri večjih nakladah. To so lahko reklamni letaki, ki se običajno ne povezujejo s kakovostjo in detajli, temveč bolj s številom in ceno. A tudi letaki morajo biti dobro pripravljeni, sicer ne bodo zmogli uspešno opraviti svojega dela, ne glede na količino. Da bi lahko dosegli kar najboljši učinek, moramo veliko pozornosti posvetiti tudi nekaterim detajlom. Zelo pozorno se seveda posvetimo oblikovanju motivov, že pri tem imamo opravka z različnimi podrobnostmi. Še bolj zahtevni pa so lahko letaki pri tiskanju, kjer je treba te podrobnosti prenesti na papir. Spet se izkaže, da najboljšo rešitev ponujajo ugledni tiskarji, ki se lahko s svojimi storitvami prilagodijo tudi zahtevnejšim strankam.