Loading
Tuš kad

Tuš kad za sprostitev

Tuš kad je odlična za vsakodnevno sproščanje po napornem delavniku. Ko se v poznih urah vrnemo iz pisarne, si želimo le malce miru in sprostitve. Ker si je v trenutnem tempu življenja izredno težko izboriti čas zase, je dobro imeti damo dovolj veliko kad, v kateri se bomo po potrebi popolnoma sprostili.

Tuš kad, ki no navadno namestimo v kopalnico, čeprav jo dandanes nekateri ljudje vgradijo kar v spalnico, je odličen način iskanja notranjega miru. V kolikor imamo doma kopico otrok, bomo čez dan težko našli trenutek zase. Zjutraj moramo že zgodaj vstati in poskrbeti za hranljive zajtrke, ki bodo našim otrokom omogočali dobro učenje v šoli. Ko se vrnemo iz službe, pa je ponovno potrebno pripraviti večerjo ter pregledati ali je vse pripravljeno za naslednji dan.

Tuš kad pride tako na vrsto šele v poznih večernih urah, ko se celoten dom umiri in si ženske lahko v roke vzamejo najljubšo knjigo ter v tišini berejo. Prednost doma vgrajene tuš kadi je zagotovo tudi ta, da imamo pri roki pripomoček, ki nas bo lažje zazibal v spanje.

Talne ploščice s talnim ogrevanjem

Talne ploščice so odlična kombinacija s talnim ogrevanjem celotnega stanovanja. V preteklosti smo se ogrevali le z radiatorji ali s pečmi na drva oziroma na pelete. Dandanes pa večina novozgrajenih hiš vključi talno gretje, ki nam omogoča cenejše ogrevanje celotnega doma. Poleg tega se talno gretje odlično ujame s keramičnimi ploščicami, ki jih v zadnjem obdobju, kupci polagajo kar po celotni površini njihove doma.

Talne ploščice, ki jih izberemo za svoj novi dom, so lahko enake za celotno površino ali pa imamo v vsakem prostoru svoj stil in tako izberemo več različnih tipov talnih ploščic.

Talne ploščice prinašajo v vsak dom ogromno prednosti, saj so odlične tudi za alergike, ker se na njihovi površini ne nabira preveč prahu in umazanije.