Loading
Implantati cenik

Cenovno ugodni implantati

Nekatere zobozdravniške storitve so precej drage, zato se pred odločitvijo za izvajalca posvetimo primerjanju ponudbe. Pogosto se splača iskati pravo rešitev tudi v tujini, pa tudi pri nas lahko na različnih lokacijah najdemo precej različne cene. Najlažje lahko primerjamo ponudbe za tiste storitve in izdelke, po katerih je največ povpraševanja, to so predvsem zobni implantati – cenik je za te izdelke običajno določen vnaprej, moramo pa upoštevati tudi nekatera možna doplačila.

Kje iskati cenovno ugoden implantat? Ljubljana je pri nas gotovo najboljša izbira. V mestu imamo največ ponudbe in tudi najboljše zobozdravnike, tako da smo lahko prepričani v odličen končni rezultat. Prav tako je za implantat Ljubljana najboljša izbira s tega vidika, da ni treba hoditi daleč, če smo seveda nastanjeni kje v mestu ali okolici. Pri takšnih storitvah ima dostopen in odziven zobozdravnik veliko prednost, res pa je, da včasih ugodnejša cena ali boljša izkušnja upraviči tudi kakšno uro vožnje. V vsakem primeru pa za implantat Ljubljana ponuja idealno priložnost za primerjavo ponudbe in cen.

Kakšen je torej cenik za zobne implantate? To je lahko nekoliko težko točno reči, saj imajo implantati cenik vezan tudi na druge spremljevalne storitve. Običajno pa zobozdravniki navajajo tudi cene samih implantatov. Pri nas lahko pričakujemo, da bomo za vsadek odšteli okoli 500 evrov, kar je dobra prva ocena. Ponekod seveda najdemo ugodnejše ponudbe, tudi do kakšnih 350 evrov, lahko pa so nekateri izvajalci tudi dražji. Ker imajo implantati cenik odvisen od raznih drugih posegov, sama cena implantata še ne pomeni najugodnejše ponudbe. Pozanimati se je treba, kaj storitev sploh vključuje. Upoštevamo vse potrebne preglede, seveda pa tudi dodatne protetične storitve in izdelke. Običajno dobimo dokaj dobro oceno stroškov že po prvem pregledu, tako da se lahko brez skrbi odpravimo k zobozdravniku, če nas zanimajo točnejše številke za kompleten poseg.