Loading
indos viličar

Viličarji so izjemno koristni delovni stroji, ki marsikatero delovno mesto bistveno olajšajo in namesto prenašanja težkih stvari, to lahko danes storimo zelo enostavno tudi z viličarjem. Glede na to, kakšno nalogo želimo z viličarjem opravljati, se tudi viličarji med seboj razlikujejo. Indos viličar je le eden izmed mnogih viličarjev, ki jih danes najdemo v pestri ponudbi viličarjev. Gre za zelo zmogljive in zanesljive viličarje, ki bodo svoje delo zagotovo opravili kakovostno.

Če se odločate za nakup viličarja, je Indos viličar vsekakor dobra izbira, saj vam nudi odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Če pa se vam zdi to vseeno prevelik finančni vložek, potem se za občasne naloge lahko odločite tudi za najem Indos viličarja. Seveda pri tem ne pozabite, da morate imeti za upravljanje z viličarjem opravljen izpit za viličarja, ali pa vsaj eden od vaših zaposlenih, ki bo z viličarjem upravljal.

Teleskopski viličarnudi večjo zmogljivost v težkih pogojih na terenu

Viličarji so izjemno zahtevni delovni stroji, ki za njihovo upravljanje zahtevajo predvsem strokovno usposobljeno osebje. Morda tega niste vedeli, ampak za delo z viličarjem je potrebno opraviti ustrezen tečaj in izpit za delo z viličarjem. Viličarji se tako lahko uporabljajo za opravljanje različnih nalog in glede na to kaj želimo z njimi doseči, se med seboj tudi razlikujejo. Za delo na terenu in prevažanje tovora na gradbiščih je posebno pripraven teleskopski viličar.

Kot že samo ime pove, s teleskopskim viličarjem dosegamo lahko zelo velike višine. Ker ima viličar posebno teleskopsko roko, lahko zelo enostavno dviguje in prestavlja tovore tudi na ekstremnih višinah. Teleskopski viličar je tudi zelo prilagodljiv, zato se ga lahko uporabi za različne naloge, različni priključki pa omogočajo njegovo uporabo v različnih panogah, kot je na primer krovstvo. Teleskopski viličar nudi optimalno produktivnost, zanesljivost in večjo zmogljivost v težkih pogojih.