Loading
Servis Kyocera

Kakšne prednosti ponuja najem tiskalnika?

Na zahtevnih delovnih mestih je lahko tiskalnik najpomembnejši člen ekipe, ki skrbi za uspešno opravljanje delovnih opravil. Tako se moramo na napravo povsem zanesti, hkrati pa pričakujemo, da jo bomo lahko do potankosti prilagodili svojim potrebam oziroma zahtevam. Jasno je, da se bodo zahtevni uporabniki najraje odločili za nakup lastne naprave, saj imajo v tem primeru nad njo popoln nadzor in jo lahko svobodno uporabljajo za vse svoje potrebe. A tudi v takšnem okolju je lahko najem tiskalnikadobra rešitev, saj ponuja nekatere edinstvene prednosti.

Predvsem lahko pri najemu izberemo kakšno napredno napravo, ki si je sicer ne bi mogli privoščiti. Koristimo torej napredne funkcionalnosti in skoraj neomejeno zmogljivost, ne da bi morali že v izhodišču investirati več tisoč evrov. Z vidika stroškov je najem gotovo smiselna rešitev, še posebej za tiste, ki potrebujejo večje število tiskalnikov. Najbolje se najem obnese pri kratkotrajni uporabi, recimo za projektno delo, a z ugodnimi pogoji najema je možno upravičiti tudi redno uporabo na dolgi rok. Na ta način lahko torej posežemo po naprednih tiskalnikih, prevladujejo uveljavljene znamke, kot je Kyocera.

Poleg tega najem tiskalnika pogosto vključuje tudi dodatno ponudbo, na primer dobavo potrošnih materialov in servis. Kyocera in drugi uveljavljeni proizvajalci slovijo prav po odlični podpori uporabnikom, zato se lahko na servis Kyocera povsem zanesemo – s hitro odzivnostjo in profesionalnimi storitvami bodo strokovnjaki spretno odpravili vsako težavo. Za to lahko poskrbi že ponudnik najema, medtem ko bi morali ob nakupu tiskalnika za potrošni material in servisiranje skrbeti sami. Seveda je servis Kyocera naprav in naprav drugih priznanih znamk še vedno na voljo tudi za lastnike tiskalnikov, a pri najemu je vse skupaj običajno precej bolj enostavno. Pogoji najema so tudi dovolj prilagodljivi, da je možno najti odlično ponudbo, ki po ugodni ceni prinaša prav tisto, kar potrebujemo.