Loading
Nevidni zobni aparat Invisalign

Nevidne zobozdravstvene rešitve

Če želimo zares prepričati z brezhibnim nasmehom, moramo imeti lepo urejeno in zdravo zobovje. Za to pa bodo verjetno potrebni nekateri posegi, ki včasih pustijo določene posledice. S skrbno izbiro zobozdravstvenih storitev in izdelkov lahko dosežemo odličen učinek, ne da bi bilo že na prvi pogled očitno, da si pomagamo s takšnimi rešitvami. Predvsem ortodonti bodo znali svetovati dobro izbiro, ki jo predstavlja nevidni zobni aparat Invisalign, medtem ko imamo več elegantnih rešitev na voljo tudi pri zobni protetiki.

Elegantne protetične rešitve

Prav pri protetiki je razlika lahko najbolj opazna. Te storitve namreč pogosto iščemo v upanju, da bi lahko brezhibno nadomestili kakšen manjkajoč ali zelo poškodovan zob. Običajno se za ta namen uporabi implantat, ki ponuja zelo dober učinek. To je zobni vsadek, na katerega se nadomestijo dovršeni protetični izdelki. Kakovosten implantat bo povsem neviden, uporabljeni protetični izdelek pa se lahko do potankosti prilagodi izgledu zobovja in brezhibno zapolni luknjo, ki izdaja odsotnost manjkajočega zoba. Na ta način ponuja implantat zelo elegantno rešitev, in to za celo vrsto primerov – tudi za rekonstrukcijo celotnega zobovja.

Ortodontske storitve

Omenili smo že nevidni zobni aparat Invisalign, ki je pri svojem delu izjemno učinkovit. Gre za priljubljeno izbiro predvsem med tistimi, ki želijo svoje zobovje diskretno preoblikovati, običajno se za Invisalign odločajo tisti, ki morajo pri službi ali v zasebnem življenju s svojim brezhibnim izgledom naravnost navdušiti. Pri tem se bo nevidni zobni aparat Invisalign odlično izkazal. Ne le s svojo nevidnostjo, temveč predvsem z odličnim učinkom. Invisalign ne moti uporabnika niti med govorom niti med prehranjevanjem, tako da lahko v vsaki situaciji brez premora opravlja svoje delo. Seveda bo znal pravi režim uporabe načrtovati ortodont, ki bo tudi spremljal napredek in zagotovil kar najboljši rezultat. V mnogih primerih je prav nevidni zobni aparat Invisalign najboljša rešitev, imamo pa na voljo tudi druge zelo elegantne in uspešne ortodontske storitve.