Loading
PVC kritina z zaščito proti UV žarkom

PVC kritina z zaščito proti UV žarkom

PVC kritina je odlična za zasteklitve različnih prostorov. Veliko ljudi si želi doma izdelati pravi zimski vrt, kjer bodo lahko tudi pozimi, ko je zunaj mraz lahko uživali na soncu. Zimski vrt bomo najlažje prekrili s prozorno PVC kritino, ki bo omogočala prehod svetlobi in sončnim žarkom. Polez zmskih vrtov pa s PVC kritinami lahko prekrijemo tudi rastlinjake in toplotne grede. To je odlično za vse pridelovalce zelenjave in rož. 

PVC kritina je lahko in enostavna za vgradnjo. Tudi cenovno je precej ugodna in je zato priljubljena pri vseh, ki si ne želijo potrošiti preveč denarja. Dobra in kvalitetna kritina je izdelana iz več slojev. To so tako imenovane termoizolacijske polikarbonatne plošče, ki jih odlikuje več odličnih lastnosti. Na prvem mestu je zagotovo dvostranska UV zaščita, ki nam zagotavlja dolgotrajno kakovost tudi pri zelo intenzivni izpostavljenosti sončnim žarkom. 

PVC kritina je odporna na udarce in ima večletno garancijo. Prestala je tudi test za ognjevarnost, kar pomeni, da zadoščajo vsem gradbenim in varnostnim predpisom v okviru evropskih standardov.  

Aluminijasta okna po naročilu

Aluminijasta okna so odlična za vsak dom. Ker so narejena iz odličnega aluminija imajo navadno izredno dolgo garancijo, ki nam zagotavlja dolgotrajno kakovost in brezhibnost kupljenih oken. Aluminij je lahek material, kar pomeni, da takšnih oken ne bomo s težavo odpirali in zapirali. Tudi pri barvi bomo lahko izbirali med celotno RAL lestvico in tako resnično imeli takšna okna, kot si jih želimo. 

Aluminijasta okna so odlična tudi zaradi modernega dizajna ter visoke estetike. Narejena so tako, da se popolnoma zlijejo z našimi prostori in ne izstopajo. Nudijo nam odlično zvočno in toplotno izolacijo, kar je pri nakupu novih oken pomembno za vsakega kupca. 

Aluminijasta okna imajo ugodno ceno. Dober ponudnik nam bo na dom prišel odvzeti vse potrebne mere, da bomo dobili točno takšna okna, kot si jih želimo.