Loading
Profesionalni pomivalni stroj

Rabljeni profesionalni pomivalni stroji

Če iščete enostavno rešitev za pomivanje velike količine umazane posode v vašem gostinskem lokalu je rabljeni gostinski pomivalni stroj za vas idealna priložnost. Rabljeni gostinski pomivalni stroji spadajo med profesionalne gostinske pomivalne stroje in so na voljo v več različicah. Profesionalni pomivalni stroj je lahko namenjen kozarcem, beli ali črni posodi ter razni kuhinjski posodi. Obstaja tudi v več oblikah, ki so prilagojene količini umazane posode in s tem tudi vašim potrebam. To so podpultni pomivalni stroj, košarni pomivalni stroj, pretočni pomivalni stroj ter tračni pomivalni stroj. Rabljeni gostinski pomivalni stroji so lahko na voljo v katerikoli izmed različic.

Tračni profesionalni pomivalni stroj je pri tem pomivalni stroj, ki lahko pomije največ posode na uro, to pomeni do petsto košar na uro. Pretočni profesionalni pomivalni stroj opere nekoliko manj umazane posode, to je do šestdeset košar na uro, podpultni profesionalni pomivalni stroj pa do štirideset košar na uro. Rabljeni gostinski pomivalni stroji imajo do šest mesecev garancije, pri čemer je možna montaža po dogovoru. Primerni so za vse vrste pomivanj, tako za pomivanje kozarcev kot tudi posode in pribora. Profesionalni pomivalni stroj se lahko prilagodi individualnim potrebam, pri čemer na rezultat pomivanja vpliva več dejavnikov: vodni tlak, temperatura pomivanja, temperatura izpiranja, količina pomivalnega in izpiralnega sredstva ter čas pomivanja.

Če v vaši kavarni ali restavraciji potrebujete učinkovito in enostavno pomivanje posode, ne da bi želeli porabiti velike količine denarja za povsem nov pomivalni stroj, so prava izbira za vas rabljeni gostinski pomivalni stroji. Preden kupite nov pomivalni stroj, naj bo povsem nov ali rabljen, je dobro razmisliti, kakšne so vaše potrebe. Glede na to lahko nato izberete vrsto profesionalnega gostinskega pomivalnega stroja, ki vam bo najbolje služil. Izbira pravega profesionalnega gostinskega pomivalnega stroja ni nujno lahka naloga, saj morate biti pri tem pozorni na več dejavnikov.