Loading
Visokotlačni čistilniki

Visokotlačni čistilniki so naprave, ki vas bodo navdušile

Umazanija se na takšen in drugačen način nabira vsepovsod okoli nas. Le ta je toliko bolj trdovratna, če je ne odstranjujemo sproti. V tem primeru so visokotlačni čistilniki najboljša izbira, saj z njimi lahko odstranimo tudi najbolj trdovratne površine. Ker je delo in rokovanje z njimi zelo enostavno, bomo tudi z večjim veseljem sproti očistili umazane površine.

Visokotlačni čistilniki so okolju prijazne naprave, saj za svoje delovanje porabijo bistveno manj energije in vode. Na trgu lahko zasledimo različne visokotlačne čistilnike. Med seboj se razlikujejo predvsem po moči, načinu obratovanja in možnostih nadgradnje z raznimi priključki. Močnejši visokotlačni čistilniki lahko odstranijo umazanijo v krajšem času, ne da bi vmes prekinili delo. Te kakovostne naprave obratujejo lahko na toplo vodo ali na mrzlo vodo. Številni priključki predstavljajo za vse visokotlačne čistilnike dodano vrednost, saj postanejo z njimi visokotlačni čistilniki vsestransko uporabni.

Karcher pometalec za lep izgled vašega dvorišča

Ste se naveličali pometanja vašega dvorišča z metlo? Ali vam pri pometanju nagaja veter? Potem je to pravi trenutek, da razmislite o nakupu pometalca tal. S pometalcem tal bo pometanje vašega dvorišča predvsem hitrejše in bolj učinkovito. Pometalec tal ima nameščene stranske krtače, ki omogočajo pometanje brez prašenja. Na trgu lahko zasledimo številne različne pometalce tal, med katerimi je tudi Karcher pometalec.

Pometalci priznane blagovne znamke Karcher so izjemno kakovostni tehnološko dovršeni. Prilagojeni so različnim interesnim skupinam. Tako lahko v pestri ponudbi izberemo Karcher pometalec za domačo uporabo ali pa za bolj profesionalno uporabo. Prav tako se pometalci Karcher razlikujejo glede na pogon. Tako lahko ločimo Karcher pometalec na ročni pogon, baterijski pogon ali z motorjem z notranjim izgorevanjem. Ne glede na to, za kateri model pometalca se bomo odločili, nas Karcher pometalec zagotovo ne bo razočaral, saj je delo z njim zelo enostavno in hkrati učinkovito.