Loading
Eberspacher

Eberspächer je cenovno ugodna in celovita rešitev

Številni pooblaščeni zastopniki hladilnih in grelnih naprav pri nas, imajo v svoji pestri ponudbi tudi izdelke blagovne znamke Eberspächer. Pri enem od izbranih ponudnikov lahko izbirate med različnimi izdelki, kot so na primer avtobusne klima naprave, vodni in zračni grelniki za različna vozila (avtodomi, reševalna vozila, avtobusi, tovorna vozila) in spalne klima naprave za tovornjake. Pri tem vam izdelek tudi montirajo in poskrbijo za ustrezno napeljavo.

Vgradnja izdelkov Eberspächer ponuja pravo rešitev za vsak model vozila, ne glede na to, za katero znamko oziroma model vozila gre. Pri izbranem ponudniku lahko izbirate med različnimi modeli in zmogljivostmi različnih naprav. Prav tako vam ob nakupu ustrezno svetujejo in predstavijo za vas najbolj cenovno ugodno rešitev. Po nakupu vam hladilno ali grelno napravo Eberspächer tudi redno vzdržujejo. V primeru nepravilnega delovanja vam nudijo tudi strokoven pregled in zamenjavo originalnih rezervnih delov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo izdelka.

Waeco izdelki so v pestri spletni ponudbi izbranega pooblaščenega zastopnika

Waeco je švedska blagovna znamka različnih hladilnih naprav. Le te nam še kako pridejo prav v vročih poletnih mesecih, ko se temperature dvignejo tudi nad 30°C. Izbrane izdelke lahko dobite tudi v pestri spletni ponudbi izbranega pooblaščenega zastopnika pri nas. V ponudbi lahko opazite Waeco spalne klima naprave za tovornjake, ki so namenjene montaži v tovornjake. Le te delujejo v času počitka in zagotavljajo prijetno temperaturo v kabini.

Poleg spalnih klima naprav za tovornjake, lahko v spletni ponudbi zasledite tudi Waeco kompresorske hladilnike. Le ti se med seboj lahko razlikujejo glede na velikost ter zmogljivost. Glede na to, da so običajno izpostavljeni visokim temperaturam, je pomembo, da izberete kakovosten hladilnik, ki bo zagotavljal učinkovito hlajenje. V to skupino spadajo tudi Waeco kompresorski hladilniki. Večina od njih je tudi prenosljivih, kar pomeni, da jih lahko prenašamo iz ene lokacije na drugo.