Loading
Motorna žaga husqvarna 450

Motorna žaga husqvarna 450 je verižna žaga

Motorna žaga husqvarna 450 je izredno hitra in zmogljiva verižna žaga, ki je primerna tudi za žaganje debelejših dreves, saj ima močan motor. Vsakdo, ki ima doma gozd, si lahko sam priskrbi drva za zimsko gretje. Če želimo privarčevati denar med kurilno sezono, bomo poskrbeli, za doma pripravljen les za kurjavo. Motorna žaga mora biti uporabljena zelo pazljivo, da se med delom ne poškodujemo.

Motorna žaga husqvarna 450 ima tudi svojo torbo, v katero jo spravimo. Tako jo lahko varno prenašamo naokrog. V kolikor se veriga poškoduje ali pretrga, ji lahko kupimo novo ter jo pazljivo zamenjamo. Pri domači uporabi ne smemo nikoli pozabiti na zaščitno opremo, ki nas varuje pred urezninami.

Motorna žaga husqvarna 450 ni pretežka, saj tehta le 4,9 kg. Proizvajalec je poskrbel tudi za hrup in je oblikoval takšno motorno žago, ki ni preglasna in ni škodljiva za naša ušesa, vendar je vseeno priporočljivo imeti protihrupno zaščito. Motorno žago lahko kupimo pri vseh prodajalcih blagovne znamke Husqvarna, ki velja za izjemno zanesljivo.

Stihl ms 462 je najlažja motorna žaga

Stihl ms 462 je idealna žaga za vse, ki ne smejo ali ne morejo dvigovati težkih predmetov. Ljudje, ki imajo težave s hrbtenico, morajo paziti, katere predmete lahko dvignejo in katerih ne smejo. Še posebno morajo biti previdni med delom, ker se takrat lahko zgodi, da bi pozabili na svoje omejitve. Pri žaganju dreves bodo z motorno žago Stihl ms 462 brezskrbno delali.

Stihl ms 462 je zelo okretna žaga, ki je primerna za podiranje srednje debelih in debelih dreves. Lahko jo uporabimo tudi za obrezovanje debelejših vej, ki nepravilno rastejo ali silijo v fasado našega doma. Žaga ima zelo varčen motor, ki ne bo porabil veliko goriva.

Stihl ms 462 je enostavna za servisiranje. Veriga se menja z lahkoto in tudi pogonska sredstva se enostavno dolivajo v rezervoar.