Loading
Barvni laserski tiskalnik

Napreden tiskalnik za zahtevno poslovno rabo

Zahtevnejši poslovni uporabniki imajo pri tiskanju posebne potrebe, na katere odgovarjajo le napredni tiskalniki. Verjetno bo najboljša izbira barvni laserski tiskalnik, ki zmore največ in ponuja široko zbirko funkcij za vse mogoče potrebe, morda pa bo treba izbrati kak bolj specializiran tiskalnik. V vsakem primeru je treba iskati nekatere odlike, ki so značilne za najboljše poslovne tiskalnike.

Zanesljivost in kakovost

Napreden poslovni tiskalnik lahko pomeni znatno finančno investicijo, zato je seveda smiselno izbrati napravo, ki bo svojo ceno na dolgi rok tudi upravičila. To zmorejo le zanesljivi in kakovostni poslovni tiskalniki, ki bodo tudi pri redni uporabi in večjih obremenitvah brez težav opravljali svoje delo skozi dolga leta. Črno-beli ali barvni laserski tiskalnik, prilagojen poslovni rabi, bo to verjetno zmogel, če izberemo dober izdelek priznanega proizvajalca. Splača se obrniti na tiste znamke, ki se najbolje izkažejo prav s svojo poslovno linijo naprav – to je recimo Konica Minolta, na voljo pa so še druge zanesljive znamke.

Podpora uporabnikom

Zanesljive znamke imajo tudi to prednost, da svojim uporabnikom ponujajo zanesljivo podporo, vzdrževanje in servis. Konica Minolta in druge priznane znamke so ravno iz tega razloga priporočljive za zahtevne poslovne uporabnike – s podporo pri uporabi zagotavljajo brezhibno delovanje in dolgo življenjsko dobo. V primeru težav pa servis Konica Minolta zagotavlja hitro popravilo ali zamenjavo. Pooblaščeni servisi zagotavljajo hitro odzivnost in takoj odpravijo težave, ki bi sicer pomenile velike zamude v delovnem procesu. Poleg tega so seveda na voljo kakovostni originalni nadomestni deli, ki so najboljši za napredne tiskalnike. Servis Konica Minolta opravlja tudi vzdrževalne posege, čiščenje in podobne zadeve, možno pa se je dogovoriti še za druge ugodnosti, na primer dobavo potrošnega materiala.

Pri izbiri poslovnega tiskalnika ne gre varčevati. Čeprav je napreden barvni laserski tiskalnik nekoliko dražji, bo s svojo funkcionalnostjo hitro upravičil investicijo, z dolgo življenjsko dobo pa ceno tudi povrnil.