Loading
Parni čistilec tal

Parni čistilec tal za vse lastnike domačih ljubljenčkov

Parni čistilec tal je idealen za lastnike domačih živali, ki vnesejo v dom različne delce in nevidno umazanijo. Vsi imamo radi doma kakšno domačo žival, ki nam bo krajšala dneva, nas kratkočasila, nam pomagala pri težavah in jo bomo lahko v vsakem delu dneva vzeli v naročje in jo pocrkljali. Tisti, ki imajo doma že kakšno žival, pa vedo, da vsak ljubljenček tudi umaže naša tla in pohištvo ter da je potrebno vsakodnevno čistiti prostore, kjer se nahajajo.

Parni čistilec tal nam bo tu v veliko pomoč, saj nam bo omogočil hitro in natančno čiščenje tal. Lastniki mačk, dobro vedo, da je vsakodnevno potrebo očistiti mačje stranišče iz katerega ven zaidejo drobci peska. Da se pesek, ne bi prenašal po stanovanju, moramo skrbno počistiti tla.

Parni čistilec tal bo počistil vso vidno in nevidno umazanijo, ki nam jo bo po sprehodu v stanovanje vnesel naš pasji prijatelj. Na tačkah namreč živali s seboj prinašajo različno umazanijo ter bakterije, ki niso dobre za naše zdravje. Še posebno kadar imamo majhne otroke, bo parni čistilec naš najboljši pripomoček.

Mokro suhi sesalnik za čiščenje trdovratne umazanije

Mokro suhi sesalnik nam omogoča dobro čiščenje vseh površin v naši hiši, stanovanju ali delavnici. Idealen je za večje dvorane in prostore, ker potrebujemo brezhibno čistočo. Z eno potezo lahko s pomočjo takega sesalnika posesamo in mokro očistimo naša tla.

Mokro suhi sesalnik je idealen tudi za starejše ljudi, ki nimajo več moči za vsakodnevno temeljito čiščenje prostorov. Kadar se bodo odločili in počistili stanovanje, ga bodo s pomočjo takega sesalnika uredili zelo hitro in učinkovito.

Mokro suhi sesalnik je idealen kadar nimamo veliko časa, kar se zaposlenim ženskam vedno dogaja. V trenutku, ko se napovejo gosti moramo počistiti prostor in pripraviti vse za sprejem ljudi, zato bo nakup sesalnika, ki omogoča mokro suho čiščenje ednina prava izbira.