Loading
akumulatorska kosilnica

Za travo, bolj zeleno od sosedove

Zagotovo ste že kdaj slišali pregovor, da je trava vedno bolj zelena pri sosedih. Vendar pa se mi s tem ne strinjamo. Predstavili vam bomo dve kosilnici, s katerimi si lahko tudi vi zagotovite bolj zeleno in lepše urejeno travo, kot jo ima sosed Janez.

Akumulatorske kosilnice

Če imate mali vrtiček ali manjšo trato, jo boste z lahkoto ukrotili z uporabo manjše akumulatorske kosilnice. Njena predost je, da si jo lahko zelo enostavno oprtate na hrbet in jo zlahka upravljate z rokami. Akumulatorske kosilnice so zelo tihe in jih lahko uporabljate tudi v bolj naseljenih območjih, saj s svojim zvokom ne bodo motile sosedov.

Zagon je zelo hiter in enostaven preko intuitivne tipkovnice, je zelo lahka za upravljanje, enostavno lahko pokosite mimo raznih ovir in grmičkov, baterija pa je zelo zmogljiva in lahko deluje 30 minut, hkrati pa se tudi v enakem času napolni. So zelo ugodne za uporabo, tudi cena ni izjema.

Husqvarna Automower 450x

V kolikor pa imate malo večjo trato ali vrt, pa vam bo v pomoč najbolj prišla robotska kosilnica, kot je Husqvarna Automower 450x. Kosilnica je zelo zmogljiva in zelo lahka za uporabo. Je podprta z GPS tehnologijo in se zlahka navigira med različnimi prehodi, ovirami, grmički in drevesi, premore pa tudi delo na razgibanem terenu in naklonu do 45º.

Vašo kosilnico Husqvarna Automower 450x lahko preko aplikacije tudi nadzorujete: lahko ji sledite, preverite trenutni status in jo upravljate preko vašega telefona. Z enim polnjenjem bo vaša kosilnica delovala tudi do 260 minut, v tem času pa boste vi lahko pospravljali ali pa postorili nekaj, za kar drugače nimate časa. S pomočjo robotske kosilnice bo vaša trata vedno zelena, zdrava in popolno pokošena, sosed Janez pa bo sedaj zavidal vam.