Loading
Najem tiskalnikov

Najem tiskalnikov nudi ogromno prednosti

Najem tiskalnikov je odlična rešitev za vse, ki si želijo imeti profesionalni tiskalnik, za katerega pa žal nimajo dovolj denarja. Z najemom tiskalnika si zelo znižamo stroške, saj nam pri najemu ni potrebno plačati polne cene, ki jo moramo nujno plačati pri nakupu. Bistvena prednost najema pa je ta, da med samo uporabo tiskalnika, ne bomo imeli nobenih težav in sitnosti s plačevanjem dragega vzdrževanja za tiskalnik. Za to bo namreč poskrbelo podjetje, ki nam bo omogočilo najem naprave. 

Najem tiskalnikov je tako odličen za vsako dnevno optimalno delovanje podjetja. V primeru okvare tiskalnika, bomo namreč lahko le poklicati serviserja, ki nam bo brez dodatnega plačila uredila vse nastale napake in okvare. Ker nam serviserja uredi podjetje, ne bomo izgubljali časa z iskanjem serviserja, kar je tudi velika prednost. Velikokrat je namreč najtežje poiskati primernega serviserja, ki se spozna na napravo, ki jo imamo v lasti. 

Najem tiskalnikov običajno poteka tako, da nam podjetje predstavi modele, ki jih ima na voljo. Nato pa si mi izberemo sebi najbolj primernega. Na koncu se dogovorimo še za ceno najema, ki jo večina strank plačuje mesečno, kar najemniku zmanjša mesečne stroške. 

Servis tiskalnika v primeru garancije izdelka

Servis tiskalnika je navadno potreben, ko se nam tiskalnik okvari. V tem primeru moramo najprej poiskati račun tiskalnika. Tam bomo zagotovo naši podatke o garanciji naprave. Če je naprava še v garanciji, nam jo bodo prišli brezplačno popraviti pooblaščeni serviserji, ki so navedeni v garanciji. Seveda se lahko zgodi, da bomo morali tudi kaj plačati, če z napravo nismo delovali v skladu z vsemi pravili. 

Servis tiskalnika se navadno splača takrat, ko ga uporablja veliko ljudi in si ga bomo zato tudi lahko privoščili. V primeru da je okvara huda, pa nam serviser pove, ali je smiselno vlagati v popravilo ali ne. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *