Loading
Prednovoletna srečanja

Prednovoletna srečanja prepustite izkušenim organizatorjem dogodkov

Prednovoletno obdobje je čas, ko se številna podjetja soočajo s pripravo različnih prednovoletnih srečanj za svoje zaposlene. Njihov osnovni namen je proslaviti uspešen zaključek koledarskega in finančnega leta ter druženje zaposlenih. Ker pa večina podjetij nima za to primernega prostora, se prednovoletna srečanja odvijajo nekje zunaj sedeža podjetja. Nekatera podjetja se odločijo za razne restavracije, druga podjetja pa so enostavno prevelika, da bi takšno srečanje izpeljali v restavraciji.

V tem primeru pride v poštev najem dvorane, pri čemer lahko organizacijo prepustite ponudniku prostora. Ob najemu dvorane ponudnik običajno poskrbi tudi za organizacijo celotnega dogodka, hrano in njeno postrežbo. Na takšen način postanejo prednovoletna srečanja prijeten dogodek, o katerem se bo še dolgo govorilo. Ustreznega ponudnika za vašo zabavo, lahko poiščete kar preko svetovnega spleta. Pestra ponudba vam ponuja možnost, da se odločite za najboljšega ponudnika. Pri tem je predvsem pomembna njegova prilagodljivost do vaših potreb in želja.

Escape room na prostem

Escape room je detektivska in avanturistična igra, ki jo z drugimi besedami imenujemo tudi soba pobega. Ekipo sestavlja običajno 5 ali 6 članov, katerih osnovni cilj je, da z določenimi namigi pridejo do skritega zaklada. Za uspeh ekipe je pomembno predvsem medsebojno sodelovanje, nekaj logičnega mišljenja in detektivskih sposobnosti. Za vsakega udeleženca je pomembno, da po obisku ne izda namigov drugim, saj s tem igra izgubi svoj čar.

Escape room, kot že samo ime pove, se običajno dogaja v sobah, kamor vas zaklenejo. Vendar pa se v zadnjem času pojavljajo tudi njene različice na prostem, ki so prav tako zanimive. Zakaj bi se v lepem vremenu skrivali v zaprtih sobah, če se za zakladom lahko odpravite tudi zunaj, na prostem. Tudi v tem primeru je igra polna zanimivih miselnih ugank, ki vas pripeljejo do končnega cilja. Ob njihovem reševanju pa je prav tako veliko zabave in smeha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *