Loading
Vse kar potrebujete za božično kuho in peko

Vse, kar potrebujete za božično kuho in peko

Ena izmed značilnosti prazničnega decembrskega časa je tudi vonj po pecivu, ki spremlja sladkanje z okusnimi kulinaričnimi specialitetami. Čeprav je na prodajnih policah na voljo pestra zbirka prazničnih slaščic, se marsikdo odloči, da bo v tem času kar sam doma preizkusil svoje kulinarične spretnosti. Od enostavnih slaščic do prave božične pojedine, priložnosti za dokazovanje v kuhinji je decembra dovolj. A na tovrstno kulinarično udejstvovanje se bo treba ustrezno pripraviti – ni je večje nevšečnosti od te, da se sredi postopka priprave božičnega kosila izkaže, da nimamo pri roki katere izmed ključnih sestavin!

Hoferjev svet okusov

Odličen pomočnik pri božični kuhi in peki bo Hofer katalog z naslovom Svet okusov, ki je pripravljen prav za pomoč pri kulinaričnih podvigih v prazničnem času. Ne gre le za katalog izdelkov, temveč za uporabno zbirko informacij o vsem, kar potrebujete za božično kuho in peko. Predstavljena je selekcija vin za različne praznične priložnosti, skupaj s predlogi glede shranjevanja in postrežbe, Hofer katalog pa že v tem delu poda tudi druge koristne namige za nepozabno božično pojedino. Za tiste, ki želijo v božičnem času okusiti kaj novega, bo posebej privlačna zbirka prazničnih jedi z vsega sveta, skupaj z recepti in predlogi, piko na i pa temu katalogu dodajo še ideje za enostavno okrasitev stanovanja. Praznični Hofer katalog Svet okusov res prinaša bogato zbirko idej za popestritev božičnih jedi!

Hofer je dobro znan po odličnih idejah in receptih, nenazadnje so poleg kataloga Svet okusov sestavine, recepti in ideje na voljo še v katalogu Vegi kuharija, v tedenskih receptih in v ponudbi svežega sadja in zelenjave. V drugih aktualnih katalogih se predstavljajo še ideje za darila in zbirke opreme za kuhinjo in dom. Nakupovanje za božično kuho in peko lahko torej opravite kar na enem mestu, saj ima Hofer v tem času res široko izbiro!

peka

Sparov praznični menu

Tudi od trgovca, ki ima praznično smrečico že v svojem logotipu, seveda lahko pričakujemo prilagojeno božično ponudbo. To predstavlja Spar katalog Praznični menu, ki razkriva predvsem gurmanske jedi za tiste, ki si želijo v prazničnem času privoščiti nekaj več kulinaričnega razvajanja. Predstavljene so razne ribje in mesne specialitete, siri in namazi, pa tudi posamezne sestavine, ki ne smejo manjkati pri božični kuhi in peki. Bogat Spar katalog dopolnjuje še ponudba vrhunskih vin in premium izdelkov, ki so kot nalašč za božični čas. Ne manjka niti idej za darila, ki jih je moč v tem času najti v Spar prodajalnah po posebno ugodnih cenah.

Spar sicer v prazničnem času ponuja več katalogov, ki še razširijo zbirko možnosti pri kuhanju in peki. Poleg obsežnega vinskega kataloga je na voljo še Spar katalog daril, ki vključuje še preostanek opreme, ki jo nujno potrebujemo v kuhinji. Pri ustvarjanju božičnih specialitet namreč poleg sestavin potrebujemo tudi opremo, od mešalnikov, sekljalnikov in drugih pripomočkov do posode in servisa za postrežbo. Piko na i prazničnemu vzdušju dodaja izjemno obsežen Spar katalog vin, kar pomeni, da ta trgovec na enem mestu ponuja prav vse, kar potrebujete za nepozaben zaključek leta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *